23 Δεκ 2011

Πορεία Υλοποίησης των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας

Με απόλυτη διαφάνεια και γοργούς ρυθμούς προχωράει η υλοποίηση των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013. Παρακολουθείστε σε πραγματικό χρόνο την πορεία υλοποίησης και την πρόοδο των εκταμιεύσεων των Προγραμμάτων της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, μέσω της ιστοσελίδας της www.ggb.gr.

Καθώς ωριμάζουν τα επενδυτικά σχέδια και ολοένα περισσότεροι επενδυτές-δικαιούχοι προχωρούν στην εκταμίευση χρηματοδοτήσεων, αυξάνεται το ενδιαφέρον για υπεύθυνη και έγκυρη πληροφόρηση για την πρόοδο των εκταμιεύσεων στα Προγράμματα που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Καλύπτοντας την ανάγκη του επενδυτικού κοινού για διαφάνεια και άμεση ενημέρωση, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία υλοποίησης και την πρόοδο των εκταμιεύσεων των Προγραμμάτων που υλοποιεί, μέσω της ιστοσελίδας της www.ggb.gr στην ενότητα «Πορεία Προγραμμάτων».

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας www.ggb.gr και να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μεταποίηση.